Auditdesktop help

За да достъпите прозореца за изтриване на ангажимент, отворете раздел Начало и натиснете бутона Всички. Ще се отвори активният прозорец Всички ангажименти. Изберете ангажимента, който искате да изтриете и натиснете бутона Изтриване.

За да бъде активен бутонът Изтриване, трябва да е маркирана опцията Избраният ангажимент да бъде изтрит. Това е направено с цел да се предотврати случайно изтриване на ангажименти.

Когато сте готови, натиснете Изтриване.

Изтриването на ангажименти е необратимо. Веднъж изтрит, ангажиментът вече не може да бъде възстановен.