Вземане на данни
-
След като извършите подготвителните стъпки за работа в офлайн
режим, отворете раздел Начало и натиснете
бутона
Вземане. -
В прозореца, който се отваря, са достъпни няколко предефинирани
филтъра.
- Вид ангажимент - може да е активен само един филтър:
Всички - показва
всички ангажименти, независимо от вида им
Одити - показва само
одити
Проекти - показва само
проекти
- Видове одит - един, няколко или всички филтри могат да са
едновременно активни:- Първоначален
Последващ
Междинен
Проследяващ
Друго
За да намирате ангажименти бързо и лесно, можете да използвате полето за
Търсене
.
-
Маркирайте ангажимента, по който ще работите, и натиснете
Вземане. Можете да маркирате
повече от един ангажимент. -
Въведете Наименование на офлайн данните. Ако желаете да ги
запазите в преносим файл, маркирайте опцията Създаване на преносим
файл и изберете файла от падащото меню. Натиснете
Вземане.

- Когато операцията приключи, рестартирайте, за да работите с взетите
данни. В прозореца за вход, полето База от данни ще бъде настроено
на
Онлайн база от данни по
подразбиране.
От падащото меню, изберете вече създадената офлайн база от
данни. Въведете потребителско име и натиснете
Вход (когато сте в офлайн режим, използването на парола не е
задължително).

- Когато данните се заредят, рестартирайте отново. Влезте в създадената
от вас офлайн база от данни и започнете работа по вашите ангажименти в
офлайн режим.
Подготовка за връщане
За да може програмата да изпълни операцията по връщане на данните,
трябва да сте свързани с Интернет.
- След приключване на офлайн работа, се подгответе да върнете данните.
Отворете раздел Начало и натиснете
****
Подготовка за
връщане. Прозорецът Подготовка на данни за връщане е идентичен с
прозореца за взимане на офлайн данни. Маркирайте ангажимента, който
подготвяте за връщане, и натиснете
Подготовка. Натиснете Да.

- За да върнете офлайн данните веднага, рестартирайте програмата. Ако
искате данните да бъдат върнати по-късно, не рестартирайте.

- Влезте в онлайн базата от данни. Програмата ще попита дали да обедини
офлайн данните, подготвени за връщане. Ако не желаете, ще трябва да го
направите ръчно на по-късен етап. Ако искате данните да бъдат обединени,
натиснете Да.
