Auditdesktop help

Щракнете с десен бутон на мишката върху работния
документ
и от контекстното меню
изберете една от опциите:

По подразбиране, само потребители, които имат право на
достъп
Проверяващ, могат да маркират работен
документ като Проверен. Ако Партньорът е маркирал работния документ
като Проверен, само той/тя има право да го отключи и да го маркира
като Непроверен.

Ако Мениджърът го е маркирал като Проверен, само той/тя и Партньорът
могат да го отключат и маркират като Непроверен, и т.н.

Само потребители, които имат право на достъп Пълен, могат да
отключат работен документ, който вече е бил маркиран като Приключен.